AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde akan su görmek

Kahve falında evin içinde akan su görmek

Kahve falında evin içinde akan su görmek kazancının çoğalacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işe zorla gidip geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde akan su gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında evin içinde akan su görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında akan su içinde balık görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek kalbini tekrar hayata açacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında akan su içinde yürümek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyun içinde olmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek işlerinin yoluna gireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir