AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyu geçmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek yarardan çok zarar getireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında su içinden geçmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir