AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su içinde yürümek

Kahve falında bulanık su içinde yürümek

Kahve falında bulanık su içinde yürümek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında temiz su içinde yürümek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir