AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su içinde balık görmek

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su içinde balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek hayat boyu çok sevileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir