AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerinde yara görmek

Kahve falında her yerinde yara görmek

Kahve falında her yerinde yara görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında her yerinde yara gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında her yerinde yara görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir