AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerinde kıl görmek

Kahve falında her yerinde kıl görmek

Kahve falında her yerinde kıl görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, saygınlığının artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında her yerinde kıl gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Kahve falında her yerinde kıl görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek canlanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinde yara görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kötü kişilere yakın olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir