AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, günü birlik tatillere çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek sevineceğine, insanlardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında her yerinde yara görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerinde kıl görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir