AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, muradına eremeyeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulur.

Kahve falında her yerinde yara görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir