AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerinde sivilce görmek

Kahve falında her yerinde sivilce görmek

Kahve falında her yerinde sivilce görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında her yerinde yara görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerinde kıl görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir