AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını kazımak

Kahve falında evin duvarlarını kazımak

Kahve falında evin duvarlarını kazımak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı kazımak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Kahve falında duvar kazımak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında ağaca isim kazımak gelişim içine girileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında tavan kazımak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kazımak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir yeri kazımak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir