AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan kazımak

Kahve falında tavan kazımak

Kahve falında tavan kazımak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavan kazımak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Kahve falında tavan kazımak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kazımak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında diş kazımak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında çamur kazımak yaşama dört elle sarılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş kazımak ardından bu kişiye açılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar kazımak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yeni siparişler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kazı kazan kazımak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar kazımak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir