AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca isim kazımak

Kahve falında ağaca isim kazımak

Kahve falında ağaca isim kazımak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca isim kazımak gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında ağaca isim kazımak bunun kendisi için büyük şans olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yer kazımak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarı kazımak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kazımak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kazımak mutluluğunun zedeleneceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında saçları kazımak hastalıkların yakınına uğramayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında tavan kazımak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar kazımak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir