AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı kazımak

Kahve falında duvarı kazımak

Kahve falında duvarı kazımak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında duvarı kazımak gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında duvar kazımak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ticarette zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı kazımak hayallerinin söneceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum kazımak zevkli ve güzel hale geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında diş kazımak güzel bir hayatı olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında kazı kazan kazımak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazımak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kazımak gam ve keder çekmeyeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir