AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar kazımak

Kahve falında duvar kazımak

Kahve falında duvar kazımak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar kazımak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak konforunun yerinde olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında duvar kazımak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarı kazımak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yer kazımak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Kahve falında kar kazımak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş kazımak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, durgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı kazımak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, bir uzmana başvurulacağına inanılır.

Kahve falında sakal kazımak kötü kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir