AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal kazımak

Kahve falında sakal kazımak

Kahve falında sakal kazımak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, işlerinin düşeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal kazımak gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında sakal kazımak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kazımak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur kazımak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kısa sürede başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı kazımak az da olsa kazanç elde edeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar kazımak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında yer kazımak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kazımak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kaşları kazımak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir