AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri kazımak

Kahve falında bir yeri kazımak

Kahve falında bir yeri kazımak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, güzel günlerin sona ereceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri kazımak gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında yer kazımak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalet eder.

Kahve falında bir yeri kazımak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kazı kazan kazımak elinin darlığa düşmeyeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar kazımak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kazımak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçını kazımak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, büyük düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur kazımak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kazıda altın bulmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir