AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kazıdığını gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Kahve falında saçlarını kazımak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçını kazımak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kazımak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek zorlanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kazımak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Kahve falında saçı kazımak onun kıymetini her daim bileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kazımak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında saçları kazımak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir