AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda rutubet görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında rutubetli duvar görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir