AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını rutubetli gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında rutubetli duvar görmek büyük kazanç sağlanacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında duvarda rutubet görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir