AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek

Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek

Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin rutubetli olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek yeni çalışmalara girişileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerin devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi rutubetli görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tavanda rutubet görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir