AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları rutubetli görmek

Kahve falında duvarları rutubetli görmek

Kahve falında duvarları rutubetli görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, işinde yükseleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında duvarları rutubetli gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda rutubet görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek mülkiyetinin de artacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, takdir edileceği işler yapacağına inanılır.

Kahve falında rutubetli duvar görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi rutubetli görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, para yatıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir