AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda rutubet görmek

Kahve falında duvarda rutubet görmek

Kahve falında duvarda rutubet görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda rutubet gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Kahve falında duvarda rutubet görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında rutubetli duvar görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek önemli bir makama terfi alacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek umduklarını bulamayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek anne babaya müjde verileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir