AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlarda rutubet görmek

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarlarda rutubet gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında duvarda rutubet görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulur.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Kahve falında rutubetli duvar görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavanda rutubet görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir