AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı rutubetli görmek

Kahve falında duvarı rutubetli görmek

Kahve falında duvarı rutubetli görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarı rutubetli gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda rutubet görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rutubetli duvar görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Kahve falında rutubetli ev görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir