AnaSayfa / Genel / Kahve falında rutubetli duvar görmek

Kahve falında rutubetli duvar görmek

Kahve falında rutubetli duvar görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rutubetli duvar gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Kahve falında duvarda rutubet görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı rutubetli görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında rutubetli duvar görmek idealist davranacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında duvarları rutubetli görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek ayağa kalkacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir