AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulur.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatladığını görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir