AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlayan duvar görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gözyaşlarının dineceğine delalet eder.

Kahve falında duvar çatlaması görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında duvarları çatlamış ev görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işarettir.

Kahve falında derme çatma ev görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işarettir.

Kahve falında çatlayan bardak görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir