AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol sıvamak

Kahve falında kol sıvamak

Kahve falında kol sıvamak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çekilen acıların unutulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yılmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kol sıvamak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kol sıvamak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolları sıvamak aşama kaydedeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak insanlar arasında yüceleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında dam sıvamak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar sıvamak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sıvacı görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur sıvamak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir