AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışını sıvamak

Kahve falında evin dışını sıvamak

Kahve falında evin dışını sıvamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, üzeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına inanılır.

Kahve falında evin dışını sıvamak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında evin dışını sıvamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Kahve falında evin duvarını sıvamak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine yorulur.

Kahve falında evi sıvamak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında duvarı sıvamak inancının eksileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baca sıvamak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tavan sıvamak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurla ev sıvamak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir