AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, işlerin aksayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin rutubet olduğunu gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında evin duvarını rutubetli görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin rutubetli olduğunu görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında evin rutubet olduğunu görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında rutubetli ev görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde rutubet görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine işarettir.

Kahve falında duvarda rutubet görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlarda rutubet görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir