AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarına tırmanmak

Kahve falında evin duvarına tırmanmak

Kahve falında evin duvarına tırmanmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, mallarının eksileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik duvara tırmanmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında duvara tırmanmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda tırmanmak çok mutlu olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Kahve falında duvar tırmanmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında düz duvara tırmanmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir