AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara tırmanmak

Kahve falında duvara tırmanmak

Kahve falında duvara tırmanmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sorunların son bulacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işarettir.

Kahve falında taş duvara tırmanmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara tırmanmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında duvar tırmanmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir