AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik duvara tırmanmak

Kahve falında dik duvara tırmanmak

Kahve falında dik duvara tırmanmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, büyük başarılara kazanılacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, kötü günlerinin biteceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalettir.

Kahve falında dik duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında dik duvara tırmanmak hak yoluna döneceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında dik yola tırmanmak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yokuş tırmanmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuşa tırmanmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Kahve falında dik yokuşu tırmanmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir