AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz duvara tırmanmak

Kahve falında düz duvara tırmanmak

Kahve falında düz duvara tırmanmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında düz duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında düz duvara tırmanmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında düz yere tırmanmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında düz dağa tırmanmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında düz duvara çıkmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir