AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara tırmandığını görmek

Kahve falında duvara tırmandığını görmek

Kahve falında duvara tırmandığını görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında duvara tırmandığını gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş duvara tırmanmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında dik duvara tırmanmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir