AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar tırmanmak

Kahve falında duvar tırmanmak

Kahve falında duvar tırmanmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında duvar tırmanmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında taş duvara tırmanmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, o işi canlandıracağına delalettir.

Kahve falında toprak duvara tırmanmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda tırmanmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak işlere nazar değeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında duvardan tırmanmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir