AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar tırmanmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, asla harama bulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvara tırmanmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara tırmanmak yetki ve imza sahibi olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda tırmanmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir