AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda tırmanmak

Kahve falında duvarda tırmanmak

Kahve falında duvarda tırmanmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maaşının artacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında duvarda tırmanmak gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında duvardan tırmanmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında duvar tırmanmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Kahve falında dik duvara tırmanmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir