AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca sıvamak

Kahve falında baca sıvamak

Kahve falında baca sıvamak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca sıvamak gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında baca sıvamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar sıvamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarı sıvamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat sıvamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvacı görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında duvar sıvamak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, güven kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında evi sıvamak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir