AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan sıvamak

Kahve falında tavan sıvamak

Kahve falında tavan sıvamak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rızıksız kalacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavan sıvamak gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında tavan sıvamak yeni bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurla ev sıvamak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dam sıvamak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evin dışını sıvamak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet etmektedir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında ev sıvamak bereket ve huzur geleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarı sıvamak sevdiklerini de koruyacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kol sıvamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir