AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi sıvamak

Kahve falında evi sıvamak

Kahve falında evi sıvamak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işarettir.

Kahve falında evi sıvamak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında çamurla ev sıvamak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi sıvamak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında ev sıvamak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında evi çamurla sıvamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavan sıvamak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında duvar sıvamak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında baca sıvamak neşesine kavuşacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını sıvamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir