AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dış kapısını görmek

Kahve falında evin dış kapısını görmek

Kahve falında evin dış kapısını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, ağır günler geçireceğine, başarısızlığa düşeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evin dış kapısını gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında evin dış kapısını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı dışında kalmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapı silmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, başarılarının devamlı olacağına yorulur.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek tatsız durumların yaşanacağına, güçlükle elde edilecek başarı işarettir.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek anne baba hayır dualarının alınacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında dış kapı görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir