AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapıyı açık görmek

Kahve falında dış kapıyı açık görmek

Kahve falında dış kapıyı açık görmek korkularının üzerine gideceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açık gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalettir.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında dış kapı silmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı dışında kalmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Kahve falında dış kapı açmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kapının dışında kalmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir