AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı dışında kalmak

Kahve falında kapı dışında kalmak

Kahve falında kapı dışında kalmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evlerin ayrılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, daima afiyette olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Kahve falında kapı dışında kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Kahve falında kapı dışında kalmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının dışında kalmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret eder.

Kahve falında dışarda kalmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek istediği herşeye kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek kazancının bol olacağına, büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapıyı açmak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir