AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek külfetinin ve yükünün artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapı açmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında dış kapı silmek ayıplı yolara sapacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, varolan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir