AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapıyı kilitlemek

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek hayatının rast gitmeye başlayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, ticarette zarar edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kimden akıl soracağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitlemek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kapı kilitlemek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek maddi olarak büyük getirisi olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında demir kapı kilitlemek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir