AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapı görmek

Kahve falında dış kapı görmek

Kahve falında dış kapı görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, düşmanından uzak olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, beklenilen takdiri alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine inanılır.

Kahve falında dış kapı gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının dışında kalmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek kısmetinin açılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin dış kapısını görmek kişinin her işi severek yapacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında dış kapı görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir