AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapının açıldığını görmek

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapının açıldığını gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının dışında kalmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dış kapı silmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı dışında kalmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında dış kapıyı açmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak mutlu günler yaşanacağına, malının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir