AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapı silmek

Kahve falında dış kapı silmek

Kahve falında dış kapı silmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapı silmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında dış kapı silmek aydınlanacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet eder.

Kahve falında kapının dışında kalmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında kapı dışında kalmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapı görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir