AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında olmak

Kahve falında evin çatısında olmak

Kahve falında evin çatısında olmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, onların kıymetini bileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evin çatısında olmak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evinin çatısının yıkılmasını görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek alkış alacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir